Faqja Kryesore  >> Universitet  >> Universiteti i Tiranes  >> Fakulteti i Mjekesise
 

Fakulteti i Mjekësisë

   
   
   
   
   
   
   
 

 Universitete
të Tjera

   
   
   
   
   


 

Departamenti i Kirurgjisë së Përgjithshme dhe Abdominale

Shef i Departamentit
Prof. As. Besim ELEZI

Departamenti ka 1 seksion:

1. Seksioni i Kirurgjisë së Pergjithshme

Lëndët kryesore që mbulon ky seksion janë:
Kirurgji speciale
kirurgji ortopedike
traumatologji
viologji
onkologji
djegie plastike
semiologji klinike
kirurgji torakale
anestezi-reanimacion

Studimet kryesore te ndjekura nga stafi i ketij seksioni jane:
Kanceri i colanit
kancerit i stomakut
infeksionet e plages
transfuzioni i gjakut
kirurgji e gjendres mbiveshkore
hematologjia e gjakut
kalkuloza biliare
kirurgjia e gjendres tiroide
Ka 1 laborator.


 

 

PËRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003