Faqja Kryesore  >> Universitet  >> Universiteti i Tiranes  >> Fakulteti i Histori Filologjise
 

Fakulteti i Histori-Filologjisë

   
   
   
   
   
   
   
 

 Universitete
të Tjera

   
   
   
   
   


 

Dega: Gjeografi

Profili: Mësuesi

Viti IV

Lëndët :
Formim i përgjithshëm

1. Ekogjeodrafi
2. Peisazh Mesdhetar
3. Kulturë Juridike

Formim baze

1. Gjeografi Rajonale e Shqipërisë
2. Gjeografi e trojeve shqiptare përtej kufirit
3. Historia e mendimit gjeografik
4. Gjeografi rajonale e botës

Formim Special

1. Teknologji e edukimit
2. Matja dhe vlerësimi i njohurive
3. Metodika e mësimdhënies në gjeografi
4. Seminar i temave të dipllomave
5. Praktikë mësimore

Lëndë me zgjedhje

1. Kurs special në gjeografinë fizike
2. Kurs special në gjeografinë ekonomike
3. Rregullimi i territorit
4. Kurs special në territorin e mjedisit
5. Gjeografi mjeksoreHistori-Filologji

Hyrje
Fotografi

Departamentet

Histori

Gjeografi

Gjuhë-Letërsi

Sitemi frenkuentues

 

 

PËRSHTYPJET  ::  KUSH JEMI  ::  KONTAKTO  ::  FORUM  ::  CHAT

Albanian Network Group - 2003